Пам’ятаючи Чорнобиль

2014-04-28

/Files/images/dlya_roboti/1chess4.JPG

Минулими вихідними в спорткомплексі «Закарпаття» за сприяння управління освіти, молоді та спорту Берегівської райдержадміністрації відбувся шаховий турнір, присвячений 28 річниці пам'яті Чорнобильської трагедії. Змагання пройшли серед дорослих і дітей 2002 року народження та молодших. Турнір проводився згідно з правилами ФІДЕ за швейцарською системою: 5–7 турів – по 15 хвилин до кінця партії. Переможець та призери турніру визначалися за найбільшою кількістю набраних очок.

В дитячому шаховому турнірі змагалось 17 дітей з Берегова та району, а також з міста Виноградів. Серед дорослих на змагання з’явилися 21 шахіст з Берегівщини, Мукачівщини та Виноградівщини.

Серед молодших учасників турніру кращим виявився Соболь Кирило (тренер Степан Буній), срібло у Сінного Артура (тренер Степан Буній), бронза у Степанова Василя.

У дорослих перемогу святкував Сейкель Володимир, другий - Русанов Сергій (Виноградів), третім став Таркович Федір.

Переможці та призери шахового турніру отримали кубки, медалі та цінні подарунки від головного спонсора цих змагань – Олександра Зуєва, який був учасником ліквідації аварії на ЧАЕС.

Кiлькiсть переглядiв: 223