• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Чемпіонат району з настільного тенісу

Чемпіонат району з настільного тенісу

2014-05-14

/Files/images/dlya_roboti/теніс 1.jpg

Надзвичайно високу активність у спортивному житті району проявляє громадська організація «Берегівський спортивно-оздоровчий клуб осіб з обмеженнями у здоров’ї «Берег». ЇЇ керівник – Іван Продан, зініціював проведення чемпіонату району з настільного тенісу з нагоди Дня Перемоги.Управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації підтримало це змагання.

Так, 10 травня у спортзалі ЗОШ №10 І-ІІІ ступенів міста Берегове усі бажаючі змогли позмагатися за титул чемпіона району у категорії жінки, чоловіки, чоловічі пари. Переможці визначалися у цікавій, драматичній боротьбі.

Чемпіоном району став Олександр Шовгай, срібло завоював Іштван Кота. Бронза у Арпада Матея. Серед жінок чемпіонка – Вікторія Нодь, почесне друге місце у Сільвії Боркосі. Трійку призерів замкнула – Вікторія Продан. Не менш гостро боролися й любителі ракетки за першість у парних змаганнях. Тут, золото у пари Іштван Кота – Олександр Шовгай. На другій сходинці п’єдесталу опинилися Адальберт Пушкаш та Пийтер Бабо. Третє місце за парою Ласло Тігор – Арпад Матей. Було відзначено також наймолодшу учасницю Софію Сабов (7 років) і найстаршого учасника Гейзу Дем’яна (65 років).

Навідмінно справилася суддівська колегія під керівництвом Івана Продана. Переможці та призери отримали грамоти й медалі.

/Files/images/dlya_roboti/теніс 2.jpg /Files/images/dlya_roboti/теніс 3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 230