Розвиток футболу через наймолодших!

2014-05-16

/Files/images/dlya_roboti/dity04.jpg

13 травня у приміщенні Берегівської районної ДЮСШ за ініціативи управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації та Берегівської районної федерації футболу проведено засідання щодо створення дитячо – юнацької футбольної ліги району. Під час зібрання, Олександр Чегіль, директор районної ДЮСШ та за сумісництвом голова районної федерації футболу, наголосив на необхідності створення організації, яка займатиметься розвитком, популяризацією та організацією змагань дитячо–юнацького футболу в районі.

У процесі обговорення ця ініціатива була підтримана і було схвалено рішення створити дитячо-юнацьку футбольну лігу району та провести чемпіонат в травні – червні 2014 року. Затверджено положення, календар та жеребкування. В змаганнях приймуть участь команди у двох вікових категоріях. У старшій групі будуть змагатися юні футболісти 2001-2002 років народження, у молодшій – 2003 – 2004 років народження. До участі в змаганнях подали заявку команди населених пунктів: Яноші, Гать, Велика Бийгань, Дийда, Вари, Бадалово, Великі Береги та об’єднана команда з Батьова та Свободи.

Підтримано рішення ігри проводити на газонах зі штучним покриттям. Проте на наступний рік планується задіяти і класичні стадіони з травою. Команди розбиті на дві зони за територіальним принципом. По дві кращі команди в кожній віковій категорії по завершенню групового етапу зіграють у півфіналах та фіналі. Змагання проходитимуть з 24 травня і завершаться 28 червня.

Також ДЮФЛ району буде хорошою підготовкою юнаків для футбольних команд району. Вже сьогодні багато охочих підтвердили, що на наступний сезон заявлять і своїх зовсім юних вихованців до цього змаганння.

Кiлькiсть переглядiв: 234