Спортивний вікенд

2014-08-27

/Files/images/dlya_roboti/0051.jpg

Минулої суботи у спортивному залі УСБ «Закарпаття» міста Берегове пройшов Кубок району з гандболу серед чоловічих та жіночих команд, приурочений до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України. Ініціатива про проведення турніру надійшла до управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації від відомого гандбольного активіста – Шостака Сергія. Загалом в змаганні взяли участь 4 збірні команди з Берегівщини: команда жінок, команда чоловіків, команда ветеранів та молодіжна збірна. Змагання проводились за коловою системою. У напруженій і цікавій боротьбі кубок завоювала збірна команда ветеранів, друге місце посіла молодіжна збірна, а третє місце вибороли гандболісти збірної команди чоловіків. Замкнули залік жінки гандболістки, які продемонстрували характер й непоступливість.

Результати турніру:

Збірна Берегівщини (молод.) - Збірна Берегівщини (чол.) -14:12;

Збірна Берегівщини (жін.) - Збірна Берегівщини (ветер.) -9:13;

Збірна Берегівщини (чол.) - Збірна Берегівщини (ветер.) -8:13;

Збірна Берегівщини (мол.) - Збірна Берегівщини (жін.) -7:7;

Збірна Берегівщини (жін.) - Збірна Берегівщини (чол.) -7:8;

Збірна Берегівщини (ветер.) - Збірна Берегівщини (мол.) -13:11.

У неділю 24 серпня розпочався черговий розіграш кубку Берегівського району з футболу 2014 року. Учасники стартували зі стадії ¼ турніру. Зафіксовано наступні результати:

ФК «Фенікс» Бадалово – ФК «М.Бийгань» 8-0;ФК «Кідьош» — ФК «Четфалва» 0-4;ФК «Талісман» В.Береги — ФК «Артос» Гать 1-5;ФК «Яноші» — ФК «Боржава» 8-0.

Матчі відповіді пройдуть 31 серпня.

Цього ж дня, на стадіоні імені Д. Борно у селі Яноші відбулись півфінальні матчі чемпіонату Берегівського району з футболу серед юнаків. У першому матчі ФК «Фенікс» Бадалово проти ФК «Артос» Гать, першій було зараховано технічну поразку за участь у грі незаявленого гравця. У другому півфіналі ФК «Кідьош» поступився ФК «Берегове» з рахунком 0-2.

У наступну неділю пройде фінальний матч. Юнаки з Гаті будуть боротися за звання чемпіона з берегівськими футболістами.

Кiлькiсть переглядiв: 296