Спортивний вікенд

2014-09-22

/Files/images/dlya_roboti/Translyacii-matchej-Evro-2012-v-Luchano_full.jpg

20 вересня 2014 р у місті Мукачево пройшов чемпіонат області з шахів серед дітей до 14 років, в якому взяло участь 50 юних шахістів з багатьох куточків краю.

Берегівський район представляли учні шахового гуртка під керівництвом Степана Бунія, а саме: Іжак Андрій, Соболь Кирил, Сінний Артур, Гвоздянський Андрій, Дерцені Степан, Куценко Віталій та Марина, Тманов Арсеній та Маліборська Аннамарія.

Також приємно, що представник Берегівщини - Іжак Андрій завоював почесне друге місце, підтвердивши в черговий раз свою майстерність.

Перемогу в турнірі здобув Владислав Курило(м. Ужгород), а бронзу - Валадіс Пеппас(м. Мукачево).

Вчора стартувала стадія плей-оф чемпіонату району з футболу. ФК «Фенікс» Бадалово та ФК «Артос» Гать розгромили своїх суперників. Перші з рахунком 6:0 перемогли футболістів з Малої Бийгані. Гатянці ж познущалися з великоберезьких футболістів – 8:1. Місцева команда міста Берегово впевнено переграла ФК «Кідьош» - 3:0. ФК «Четфалва» зберегли інтригу на матч-відповідь, здолавши вдома ФК «Яноші» - 2:1. У першій лізі ФК «Вари» вдома перемогла ФК «Попово» - 3:2.

В обласному чемпіонаті наші представники впевнено крокують до медалів. ФК «В. Бийгань» на виїзді розбили ФК «Карпати» з Верхнього Коропця – 4:0, а ФК «Дийда» вдома перемогла великоберезнянців – 6:0.

Кiлькiсть переглядiв: 463