• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Святкування Дня фізичної культури та спорту на Берегівщині

Святкування Дня фізичної культури та спорту на Берегівщині

2013-09-12

/Files/images/dlya_roboti/DSC_0516.jpg

В рамках святкування Дня фізичної культури та спорту, на виконання ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» за сприяння Берегівської райдержадміністрації та районної ради на базі Берегівської школи – інтернату І-ІІІ ступенів 11 вересня проведено відкриту першість Берегівської районної ДЮСШ з боксу. У змаганнях взяло участь п’ять команд Закарпатської області. Зокрема, Берегівська районна ДЮСШ, Берегівська міська ДЮСШ, боксерські клуби «Оболонь» Мукачево, «Саммерс» Мукачево та «Спартак» Ужгород.

/Files/images/dlya_roboti/DSC_0509.jpg
Змагання викликали великий інтерес у вболівальників боксу, яких зібралося чимало і активно вболівали, підтримували юних боксерів та палко обговорювали події на рингу. Під час боїв юні спортсмени демонстрували свої навики та вміння отримані на тренуваннях. Змагання проходили напружено, кожен із учасників прагнув до перемоги, тому досвідченим арбітрам в складі Валерія Сергеєва, Михайла Романа , Степана Мікшая, Михайла Арутюнова та Георгія Маргітича доводилося уважно підраховувати набрані бали, щоб визначити переможця. Але бригада арбітрів впоралася зі своїми обов’язками на відмінно. Радує, що перші місця в особистому заліку вибороли вихованці районної спортивної школи Білей Михайло, Іонов Олександр, Кондор Степан, Повх Михайло, Кемський Армен, Кулчар Степан, Горват Калман, Павлиш Валентин, другими стали Болог Бертолон, Олаг Руслан та Сейкель Юрій, що дало змогу вибороти перше загальнокомандне місце команді Берегівської районної ДЮСШ, яких готували тренери Ковач Василь та Фанчік Бейло.

/Files/images/dlya_roboti/DSC_0568.jpgПо завершенню боїв заступник голови Берегівської РДА Василь Горват та директор Берегівської районної ДЮСШ Олександр Чегіль нагородили переможців та призерів змагань медалями та грамотами.

Відзначення Дня фізичної культури та спорту на Берегівщині продовжується. Вже 12 вересня в селі Попово проводиться першість району серед школярів з настільного тенісу, 13-го вересня першість району серед школярів з футболу на стадіоні Дьордя Борно в селі Яноші, а на завершення 21 вересня в селі Яноші відбудеться районна міжгалузева спартакіада.

Кiлькiсть переглядiв: 233