• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ПЕРШІСТЬ РАЙОНУ З ФУТБОЛУ СЕРЕД ШКОЛЯРІВ

ПЕРШІСТЬ РАЙОНУ З ФУТБОЛУ СЕРЕД ШКОЛЯРІВ

2013-09-16

/Files/images/dlya_roboti/DSC_0669.jpg

Берегівщина активно продовжує відзначати День фізичної культури та спорту, черговим спортивно – масовим заходом стало проведення першості Берегівського району з футболу серед школярів. Змагання проходили 13 вересня на стадіоні села Яноші , в яких взяли участь команди загальноосвітніх шкіл району сформованих з учнів 2001 – 2002 року народження.

Для проведення змагань організатори підготували два футбольні поля за правилами змагань на призи «Шкіряного мяча», тобто вісім гравців у полі та воротар. Учасники змагань були поділені на підгрупи, переможці яких виходили в фінальну частину. Змагання проходили цікаво, на полях точилася вперта боротьба, спостерігати за якою була одна насолода. Юні футболісти намагалися проявити себе, наслідуючи своїх кумирів і досягти бажаного результату.За результатами змагань третє місце посіли футболісти Батівської ЗОШ І-ІІІ ступенів перемігши у грі за третє місце своїх земляків з Батівської ЗОШ І-ІІ ступенів. Цікавим і напруженим видався фінал між учнями Великоберезької та Яношівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. На протязі всієї гри команди почергово забивали голи , напруга тривала до фінального свистка, який зафіксував перемогу 3:2 на користь великобережців. Організаторами змагань визначено кращих гравців турніру, якими стали Копор Алекс з Великих Берегів, Яров Ерік, Монзак Федір обидва з Яноші, та Ковач Надія з Батьово, як єдина дівчина на змаганнях.

/Files/images/dlya_roboti/DSC_0631.jpg /Files/images/dlya_roboti/DSC_0662.jpg

По завершенню змагань заступник голови Берегівської РДА В.С.Горват, голова Берегівської районної молодіжної громадської організації «Молоді регіони» М.М.Фанта та директор Берегівської районної ДЮСШ О.О.Чегіль привітали переможців, призерів та учасників змагань з Днем фізичної культури та спорту, а також з успішним виступом на змаганнях та нагородили переможців та призерів змагань.


Кiлькiсть переглядiв: 234