Відзначили День дошкілля

2013-09-27

27 вересня 2013 року – Всеукраїнський День дошкілля

У районі особлива увага приділяється забезпеченню прав дітей на здобуття освіти. 26 вересня 2013 року о 10.00 з нагоди свята у приміщенні районного Будинку школяра відбулася фотовиставка-презентація досягнень дошкільної освіти та кращого досвіду діяльності дошкільних навчальних закладів та окремих вихователів.

У районі суспільним дошкільним вихованням охоплено майже 1800 дітей. Дітей віком від 3 до 6 років охоплено 80% дітей, а 5- річок – 97.3%. Грамоти управління освіти та райкому профспілки працівників освіти за певні досягнення на ниві дошкільної освіти вручали голова РК профспілки Бачков Т.А. та головний спеціаліст управління Білкей Л.Б.

27 вересня 2013 року всі дошкільні навчальні заклади району організували День відкритих дверей, виставки дитячих робіт, розваги, концерти. У святі до Дня дошкілля приймали участь діти, працівники дошкільних навчальних закладів, батьки вихованців, представники сільських рад.

Участь у фестивалі дитячої творчості (діти Яношівського та Гатянського ДНЗ).

/Files/images/dlya_roboti/SAM_0029.JPG /Files/images/dlya_roboti/SAM_0005.JPG

Участь у конкурсі відеоматеріалів із здоровязбережувальних технологій (Нижньореметівський ДНЗ)

/Files/images/dlya_roboti/DSC00328.JPG

Участь у конкурсі "Вихователь року" (Комарі Ю.О., Косонський ДНЗ)

/Files/images/dlya_roboti/SAM_2396.JPG

Вже багато років працює постійно-діючий семінар з патріотичного та національного виховання на базі Варівського дошкільного закладу. Тут вихователі вчаться на практичному досвіді, як знайомити дітей з народними традиціями та звичаями, як розумно їх використовувати в дитячому садку.

Кiлькiсть переглядiв: 218