• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Підсумки районних спортивних змагань в рамках 50 -го районного фестивалю «BEREG FEST-2013»

Підсумки районних спортивних змагань в рамках 50 -го районного фестивалю «BEREG FEST-2013»

2013-10-03

/Files/images/dlya_roboti/DSC_0399.jpg

На стадіоні «Дружба» м. Берегове відбулись спортивні змагання в рамках ювілейного 50-го районного фестивалю «BEREG FEST-2012».

/Files/images/dlya_roboti/DSC_0107.jpgЩе в суботу, першими змагання почали учасники дитячого турніру з міні-футболу на кубок «BEREG FEST-2013». У турнірі прийняли участь вісім команд юних футболістів 2005 року народження. За підсумками суботніх ігор в групах, у неділю четвірка команд розіграли кубок. Третє місце вибороли юні футболісти з команди «Карпати» м. Мукачево. У драматичному фіналі футболісти команди ДЮСШ Берегівського району перемогли іншу місцеву команду – СК «Берегвідейк» з рахунком 2-0.

Із надзвичайним ажіотажем пройшли змагання з армспорту, де зареєструвались 18 учасників. Серед спортсменів, що змагались у абсолютній категорії у безкомпромісній боротьбі, фінальний двобій виграв Сергій Куць, який переміг Олександра Куранова.

Також, в рамках фестивалю був проведений тенісний турнір серед ветеранів у двох вікових категоріях ( до 100 років; вище 100 років) у парному розряді. Участь прийняли 24 учасники з м. Ужгорода, Хуста, Сваляви, Мукачева і Берегова. Переможцями стали у молодшій віковій категорії : брати В’ячеслав та Сергій Геричі (Ужгород), в старшій – Віктор Ласлофі та В’ячеслав Афанас’єв (Ужгород).

/Files/images/dlya_roboti/DSC_0350.jpgУ традиційному дитячому шаховому турнірі «Beregfest open» прийняло участь 33 дітей. Переможцем шахового турніру став Андрій Вачіля. Олександр Крічфалуші та Юрій Паук завоювали відповідне друге й третє місця. Найкращими серед місцевих шахістів виявилися Андрій Іжак, Ернест Бак та Максим Русин. Найкращим тренером за підсумком суми набраних очків своїх вихованців визначено Орос Роберта з м. Мукачево. Крім цього було визначено переможців і в інших номінаціях. Переможці та призери окрім кубків, грамот і медалей отримали вже й традиційні грошові подарунки від організаторів фестивалю.

А завершився спортивний «BEREG FEST-2013» драматичним фіналом Кубку Берегівського району з футболу 2013 року. В якому, перемогу над ФК «Ремети» з рахунком 2-1 здобули гравці футбольного клубу «В.Бийгань».

/Files/images/dlya_roboti/DSC_0461.jpg /Files/images/dlya_roboti/DSC_0517.jpg /Files/images/dlya_roboti/DSC_0510.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 235