• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Завершився чемпіонат Берегівського району з футболу сезону 2013 року

Завершився чемпіонат Берегівського району з футболу сезону 2013 року

2013-10-21

/Files/images/dlya_roboti/DSC_0121.jpg

18 жовтня пройшла церемонія нагородження переможців та призерів чемпіонату району з футболу.

За підсумками сезону 2013 року серед юнаків у першій лізі трійку призерів вперше замкнула команда із села Кідьош, срібло у юнаків із команди «Попово». А чемпіонами стали юні майстри м’яча з ФК «Геча». Грамоти, медалі й кубки юнаки цієї трійки призерів отримали з рук начальника управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Василя Лендєла і заступника голови Берегівської районної федерації футболу Степана Бірова.

У вищій лізі бронзу завоювали юнаки із с. Яноші. Футболісти з Великої Бийгані – на другій сходинці. Чемпіонами вже вкотре став юнацький склад ФК «Фенікс» Бадалово. Юнаків нагородили заступник голови Берегівської районної державної адміністрації Василь Горват і заступник голови районної ради Адальберт Браун.

Голова райдержадміністрації Володимир Гулянич, голова районної ради Юрій Кноблох, голова федерації футболу Олександр Чегіль та заступник голови федерації футболу Закарпаття Віктор Наскалов нагородили дорослі команди вищої та першої ліги. Третє місце у першій лізі за футболістами ФК «Запсонь». Друге місце - ФК «Бене». А чемпіонами стали гечанські футболісти. У вищій лізі на третьому місці опинилася команда ФК «Шом», ФК «Велика Бийгань» на другій сходинці, а чемпіонами вищої ліги стали футболісти з ФК «Фенікс» Бадалово.

А також грамотами та призами обласної та районної федерації футболу були нагороджені найактивніші організатори футболу та кращі гравці сезону.

/Files/images/dlya_roboti/DSC_0071.jpg /Files/images/dlya_roboti/DSC_0075.jpg

/Files/images/dlya_roboti/DSC_0080.jpg /Files/images/dlya_roboti/DSC_0082.jpg

/Files/images/dlya_roboti/DSC_0084.jpg /Files/images/dlya_roboti/DSC_0085.jpg

/Files/images/dlya_roboti/DSC_0102.jpg /Files/images/dlya_roboti/DSC_0106.jpg

/Files/images/dlya_roboti/DSC_0121.jpg /Files/images/dlya_roboti/DSC_0141.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 234